Πώς να απενεργοποιήσετε την κοινή χρήση οθόνης στο τηλέφωνό σας: Στην καθημερινή ζωή, μπορεί να χρειαστεί να απενεργοποιήσουμε την κοινή χρήση οθόνης. Για παράδειγμα, όταν χρησιμοποιούμε τα τηλέφωνά μας σε δημόσιο χώρο, τα περιεχόμενα της οθόνης μας θα μπορούσαν να είναι ορατά σε άλλους, γεγονός που ενδέχεται να οδηγήσει σε παραβιάσεις του απορρήτου. Επομένως, είναι απαραίτητο να μάθετε πώς να απενεργοποιείτε την κοινή χρήση οθόνης στο τηλέφωνό σας.
Ακολουθούν ορισμένες μέθοδοι για να απενεργοποιήσετε την κοινή χρήση οθόνης στο τηλέφωνό σας:
1. Απενεργοποιήστε τη δυνατότητα κοινής χρήσης οθόνης στο τηλέφωνό σας
Τα βήματα μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη μάρκα και το μοντέλο του τηλεφώνου σας, αλλά γενικά, μπορείτε να βρείτε την "Κοινή χρήση οθόνης" ή μια παρόμοια επιλογή στις ρυθμίσεις του τηλεφώνου σας και να την απενεργοποιήσετε. Για συγκεκριμένες οδηγίες, ανατρέξτε στο εγχειρίδιο του τηλεφώνου σας ή αναζητήστε σχετικούς οδηγούς.
2. Κλείστε την εφαρμογή κοινής χρήσης οθόνης
Εάν έχετε ήδη ξεκινήσει την εφαρμογή κοινής χρήσης οθόνης, μπορείτε να βγείτε από αυτήν ακολουθώντας αυτά τα βήματα:
Βρείτε το εικονίδιο κοινής χρήσης οθόνης στην οθόνη σας και πατήστε το.
Επιλέξτε "Διακοπή κοινής χρήσης" ή μια παρόμοια επιλογή στο αναδυόμενο-αναδυόμενο μενού.
Επιβεβαιώστε την έξοδο στο μήνυμα που εμφανίζεται.
3. Απενεργοποιήστε τη σύνδεση του τηλεφώνου σας στο Διαδίκτυο
Εάν καμία από τις παραπάνω μεθόδους δεν λειτουργεί, εξετάστε το ενδεχόμενο να απενεργοποιήσετε τη σύνδεση του τηλεφώνου σας στο Διαδίκτυο. Αυτό εμποδίζει άλλους να συνδεθούν στο τηλέφωνό σας μέσω Διαδικτύου και να δουν την οθόνη σας. Ωστόσο, σημειώστε ότι μετά την απενεργοποίηση της σύνδεσης δικτύου, δεν θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία Internet ή την κοινή χρήση οθόνης.

